Van Stress naar Vrijheid en gezondheid door Vera van Mierlo

in Hypnose

Van stress naar vrijheid en gezondheid is een boek voor mensen die vaker fris en uitgerust wakker willen worden.

Wil je beter kunnen omgaan met de stress van elke dag zodat je beter functioneert in dit snelle informatietijdperk? Je concentratievermogen en je geheugen verbeteren? Of wil je leren de emotionele stress tengevolge van een ziekte te hanteren?

De wereld draait op emoties. Geld, macht en liefde zijn de belangrijkste drijfveren. Wie het beste op die emoties kan inspelen, wint. Inzicht in je eigen stressfactoren is daarbij handig. Stress en emoties hebben grotere invloed op je geest, op je sociale functioneren en je gezondheid dan je denkt.

Oude informatie, die is opgeslagen in je onderbewustzijn, is de basis van je reactiepatronen. In principe kan iedereen, jij ook, oude ongewenste informatie zodanig veranderen, dat je er geen last meer van hebt.

Transformatie door het veranderen van je informatie

Dit praktische boek biedt uitleg en oefeningen die je leren wat stress, informatie en gezondheid met elkaar te maken hebben. En hoe je snel en diep kunt ontspannen.

Het resultaat is innerlijke vrede en harmonie, die je uitstraalt naar de buitenwereld. Door middel van de eenvoudige en effectieve oefeningen in dit boek creƫer je vrijheid en gezondheid voor jezelf en meer plezier en geluk.

Over de auteur Vera van Mierlo

Vera van Mierlo is van oorsprong huisarts. Na meer dan twintig jaar werken in achtereenvolgens de jeugdpsychiatrie, de jeugdgezondheidszorg als jeugdarts met opleiding sociale geneeskunde en als vertrouwensarts inzake kindermishandeling ontdekte zij de Oosterse geneeswijzen en de bijbehorende visie op de mens en zijn lichaam.

Haar ideaal: een combinatie van het beste uit de Westerse en Oosterse geneeskunst voor iedereen. Afgelopen tien jaar paste Vera van Mierlo dit toe in haar praktijk.

Nu geeft ze nog communicatietraining, en workshops Emotional Freedom Techniques(EFT) en zelfhypnose.

Van Stress naar Vrijheid en gezondheid
Vera M.A. van Mierlo
ISBN 9789491014055