PMA – Progressive Mental Alignment

in Specialisaties

PMA staat voor Progressive Mental Alignment en dit komt voort uit recente opzienbarende conclusies door het verbinden van onderzoeksresultaten en ontdekkingen op het gebied van biologie, fysiologie, neurologie, psychologie en kwantumfysica.

Progressive Mental Alignment openbaart dat het merendeel van alle gezondheidsproblemen, alsmede onze negatieve reactiepatronen en relatieconflicten, te wijten zijn aan, tot voor kort onbekende, stoorzenders in ons onderbewustzijn. Deze stoorzenders, Bad Clusters genaamd, ondermijnen het gezonde evenwicht in onze fysiologische processen.

PMA maakt deze onderbewuste stoorzenders zichtbaar voor ons bewustzijn waardoor we meer dan ooit gaan beseffen wat de drijvende krachten achter onze beslissingen en ons gedrag zijn.

Progressive Mental Alignment openbaart de bronnen van onze diep verscholen overtuigingen die de oorsprong zijn voor reactief gedrag en tal van psychische en psychosomatische klachten. Het onschadelijk maken van deze Bad Clusters maakt een ongekende energie vrij.

Wat zijn de resultaten van PMA?

De resultaten van Progressive Mental Alignment zijn al na de eerste toepassing merkbaar en zijn permanent. PMA raakt de kern van hoe we denken, voelen, beslissen en handelen. Het laat je ervaren wat je ware potentieel is!

Progressive Mental Alignment werkt zonder enige vorm van medicijnen, conditionering, hypnose of metafysische concepten, en wordt met veel succes in zowel de particuliere hulpverlening als in het bedrijfsleven toegepast.

Progressive Mental Alignment is geen vervanging maar een welkome aanvulling op de behandelmethoden van alle vooruitstrevende professionals die met mensen werken.

Boeken over PMA, Progressive Mental Alignment

Er zijn diverse boeken over PMA geschreven. In het bijzonder kan ik (Leomiek Rijkenberg PMA Coach. PMA Trainer) de volgende drie aanbevelen: ‘Innerlijke Macht’, ‘Management Support Plan’ en ‘Voor hetzelfde geld rijk’