Hypnotherapeut ‘t Harde

in Hypnotherapeuten

Hypnotherapeut 't HardeHypnotherapeut en cursusleider Marina Niemeijer van Hypnovision heeft haar praktijk in ‘t Harde.

Achtergrond van deze hypnotherapeut in ’t Harde

Ervaring in het geven van cursussen en begeleiden van mensen heb ik opgedaan in de afgelopen 17 jaar als cursusleider voor Silva Mind Control (een wereldwijd programma voor mentale ontwikkeling en stressbeheersing).

In diezelfde periode heb ik Burt Goldman (internationaal bekend trainer hypnotiseur)uitgenodigd om in Nederland zijn korte hypnotherapie opleiding te komen geven. Dit heeft hij van 1995 tot 2000 gedaan en in 1999 heb ik het stokje van hem overgenomen door de opleiding in het Nederlands te geven.

Behalve de opleiding van Burt Goldman heb ik ook de ’Train de Trainer’ opleiding bij de National Guild of Hypnotists gevolgd, evenals de opleiding clinical hypnotherapist bij de American Council of Hypnotist Examiners. NLP masterpractitioner via Wil Horton aangesloten bij de NFLP.

Inmiddels heb ik naast de opleidingen Hypnotherapie en EFT een praktijk waarin ik onder andere hypnotherapie, EFT, TAT, en Be Set Free Fast toepas om mensen die bij mij komen te ondersteunen.

Mijn motivatie is het doorgeven van wat ik geleerd heb, dat heeft mijn liefde. Het helpen herstellen van de verbinding met de essentie (lees ook bron, wezen, ziel, het goddelijke) in de mens wordt mede gevoed door mijn eigen verlangen om vanuit de verbinding met mijn wezen te leven en werken.

Vandaar dat ik zowel in de opleiding als in de begeleiding van cliënten de nadruk leg op de hypnotherapie. De zowel eenvoudige als zuivere regressie (therapie met het innerlijke bewustzijn) die ik indertijd van Burt Goldman heb geleerd is nog altijd een “keystone”.

Regressie pas je toe om terug te gaan naar de oorzaak van een bepaald gedrag of probleem. Hierbij is voor mij de essentiële fase die van de heling. In deze fase komt het erop aan dat de therapeut vanuit zijn eigen ZIJN op fijngevoelige, intuïtieve wijze het proces van heling begeleid.

Regressie passen we dus niet toe om de nieuwsgierigheid te bevredigen, maar om de verbinding met het innerlijk te herstellen.

Neem contact op met deze hypnotherapeut in ‘t Harde:

Marina Niemeijer (cursusleider, hypnotherapeut, EFT therapeut)
Burgemeester U. de Vriesweg 23
8084 AR ‘t Harde
0525-654466
info@hypnovision.nl